Våryra i Sumpan

Julias stjärnskott

Under sen eftermiddag knallade jag bort till ett av Sundbybergs apotek för att köpa en förpackning Frontline (skydd mot fästingar för hund). Det visade sig att Sundbybergs årliga vårmarknad pågick för fullt = hela “stan” kokade. Förvisso tycker jag mest att det är jobbigt med alltför mycket folk och trängsel, men lite mysigt var det trots allt. Hade dessutom glädjen att höra en ung och superkompetent sångerska, som deltog i tidningen Julias Stjärnskott 2010. Tyvärr minns jag inte vad hon hette, men hon hade startnummer 8 och var helt enkelt bäst!

Efter vårmarknaden bar det av till folkvimletBishops Arms där jag sällskapades av vännen Sjöberg, kollegan Annica och före detta kollegan Bob. God mat, någon enstaka öl och supertrevligt i all sin enkelhet 🙂 Och alldeles lagom att vara hemma för sänggång före kl 22.oo – tänk vad bra det skulle vara om man alltid vore duktig 😉 Nu ska jag gå och sussa sött innan det är dags för ytterligare en arbetsdag; sedan är det åter dags för en efterlängtad helg.

Natti natti / Storkelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *