Tilltag och tilltugg

Blomstercheck

I söndags när jag & Tommie kom hem från landet visade det sig att två vinbärssnäckor hade “klistrat” sig fast på lastbilen. Djurvän som jag är så ville jag ju inte lämna dem mitt bland all asfalt; jag tog således med Teo på en liten sväng för att plantera ut de små liven i grönskan. Vinbärssnäckorna blev säkert hyfsat nöjda, men det höll på att sluta värre för min lille vovve. Vi gick på ett ställe där ingen av oss gått tidigare och vips så var Teo “borta”. Han hade tagit ett steg över en liten betongkant och landade förvånat cirka 1,2 meter nedanför… Som tur är så är gamlingen pigg och rörlig och lyckades landa på alla fyra – utan en skråma 🙂

I går visade en medmänniska sin uppskattning genom att förära mig med 300 kr i blomstercheckar. Det var mycket uppskattat och värmde verkligen mitt lilla hjärta, tack!

Under kvällen har jag letat efter recept på goda tilltugg till välkomstdrinkar och jag har till min glädje funnit en hel del inspiration 😛 Heta tips (Angela, var är du?!) på hyfsat enkla och smarriga tilltugg , som dessutom går att förbereda i god tid, emottages dock tacksamt. Kom igen nu grabbar & tjejer – tänk till ordentligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *