Veckans Profil

Kennet2

Kennet träffade jag för första gången för ca 4½ år sedan och det var på en inflyttningsfest hos våra gemensamma bekanta Patrik & Erica. En tid därefter träffades vi “i smyg” (inte bara jag & Kennet utan även våra respektive 😉 ) för att hitta på hyss inför de gemensamma vännernas stundande bröllop och på den vägen är det.

Det skulle vara en överdrift att påstå att jag och veckans profil har någon egen relation att tala om – vi har egentligen bara umgåtts i flock, dvs i andras sällskap. Jag känner ändå tveklöst att Kennet är en av dem jag gärna placerar i min vänkrets och jag tycker absolut att det är på sin plats att berätta om honom här.

Några av de sidor jag har lärt känna hos Kennet är hans brinnande intresse för matlagning och goda viner. Då jag dessutom har haft glädjen att avnjuta hans mat kan jag intyga att han verkligen vet vad han gör i “sitt” kök. Förutom mat & vin ägnas mycket tid, tankar och energi åt pokerspel (både på nätet och live) men framför allt: fotbollslaget Nottingham Forest. Kennet är en så’n där helfanatisk supporter som förmodligen gärna skulle pendla mellan Sverige och England för att kunna se alla matcher på plats.

Under en lång tid bodde vår profil i Belfast på Irland, men sedan ett antal år är han tillbaka i Sverige. Tillsammans med sambon (här har vi ytterligare en usel friare…) Camilla har han därefter huserat i Stockholm, men är nu åter i barn- och ungdomstidens Norrköping. I “Peking” bor Kennet med sin Camilla samt 1½-åriga dottern Tilde och för närvarande söker han jobb (är utbildad målare, men har blivit kontorsråtta på senare år). Är det någon som har några heta tips är det med andra ord bara att höra av sig!

Till kvällen bildar Kennet, Tommie & jag ett lag i en pokerturnering = håll tummarna för vår gemensamma framgång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *