Äntligen…

VågenSmileys

I dag fick jag lära mig att Försäkringskassan (FK) har följande policy: om man har talat in ett meddelande på sin handläggares telefonsvarare så ska han/hon kontakta en inom 24 timmar (“24-timmarspolicyn”) – det sistnämnda förutsatt att man inte har fått något frånvaromeddelande med information om handläggarens eventuella sjuk- dom, tjänsteresa, semester etc. Och visst är det bra att FK drar upp riktlinjer för sitt arbete, men de bör nog se över möjligheterna att faktiskt efterleva dem också. Min personliga erfarenhet av FK:s 24-timmarpolicy är tyvärr inget vidare; 24 timmar blidde till 1.060 timmar = över 6 veckor 🙁 Någon eller några på FK måste ha gjort en rejäl missbedömning av de stackars handläggarnas arbetssituation. Hursomhelst, min väntan är äntligen över och det känns SÅ skönt 🙂

Har precis åkt ur kvällens lagturnering i poker och det känns tvärsurt. Jag satt hur länge som helst utan att få några spelbara kort och när jag äntligen fick nå’t att spela på så torskade jag i alla fall… Att jag föll bort var väl i sig inte så farligt, men det var jättetråkigt att behöva sinka lagkamraterna. Sorry Tommie & Kennet!

Annars håller jag som bäst på att planera för vår första “riktiga” (första året var inflyttningsdag, andra året hade Tommie jour) midsommar på landet. Jag vet inte riktigt hur det kommer sig, men jag älskar verkligen att skriva inköpslistor, göra bords- placeringar & placeringskort, kolla upp recept & viner osv. Faktum är att det nästan är den roligaste biten när det ska bjudas till middag eller fest och det händer till och med att det stannar på planeringsstadiet. Om lilla jag är alldeles hopplös?! Jo, men bara lite 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *