Härligt i går kväll!

I går kväll hade vi en liten “släktträff” på Restaurang Tranan vid Odenplan, och det hela var mycket lyckat 🙂 Restaurangen, som har pendlat mellan att vara  ett “ölsjapp” och en bättre krog (som i dag), blev en mycket positiv upplevelse: maten var god och servicen utmärkt. Men längre än till uteserveringen kom vi aldrig – åtminstone inte förrän den stängde kl: 23.00…
 
Efter att min mamma & brorsan hade gett upp så gick jag, Tommie, Angela, Nick & Pelle vidare till Paus Bar & Kök på Rörstrandsgatan. Där mötte vi Tommies kusin Peter och hans sambo Karla från Texas, och snart överöstes vi av en härlig mix av Nicks genuint brittiska engelska och Karlas amerikanska dito = underbart. Även Paus visade sig vara ett trevligt ställe, och ingen ville ge sig förrän den tålmodiga personalen nästan somnade i baren 😉 Vi hade helt enkelt alldeles för roligt för att vilja gå hem!
 
Summa summarum så konstaterar jag att det alltid är lika kul att träffa mina Storck-släktingar; vi tjattrar, tjattrar och tjattrar (jo, det är ett släktdrag) och sedan skrattar vi så att vi nästan gråter. Några bilder från i går kväll följer nedan:
Angela & mamma

Angela & min mamma har det gott på Restaurang Tranans uteservering

Åke, Tommie & Nick

Brorsan Åke, Tommie & Nick efter djupa diskussioner om röntgen...

Nick & Helena

Sysslingen Nick & jag

Nick, Angela & Pelle

Nick, Angela & Pelle utanför Paus och klockan är alldeles för mycket

Peter & Karla

Peter & kärleken Karla - också utanför Paus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *