Flyter rimmar illa

TUMMENNER

I dag lanserar Nya Moderaternas sin vallåt Flyter (klicka på följande länk för att lyssna http://www.youtube.com/watch?v=ELqQs_95kL8 ). Oavsett parti så tycker jag att politisk marknadsföring genom musik är ytterst tveksamt – det kan helt enkelt aldrig bli riktigt bra. Låten Flyter är inget undantag utan enligt min mening en pinsam och tämligen substanslös historia. Jag förvånas dessutom över stora delar av textinnehållet;  tror ex.vis att endast en minimal bråkdel av moderaternas väljare (och politiker!) ställer sig bakom följande textrader: “Bygg en moské baby bygg gärna tre baby Låt ingen annan jävel krossa din idé baby Vi sågas gärna en gång till av skarpa hjärnor men att få säja vad vi vill ger vi fem stjärnor”. Delvis är det hela smått obegripligt men biten om att “gärna” bygga moskéer är glasklar, och hur många är beredda att skriva under på den?! Förmodligen inte särskilt många icke-muslimer, moderater eller inte…

/ Storkelina – politisk kommentator 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *