Bröllopstankar

Bröllop2

En härlig dag för mig & Tommie

Då jag själv är sportintresserad så har jag aldrig haft någon riktig förståelse för alla som klagar på att det sänds så mycket sport i TV, att andra program vackert får flytta på sig till förmån för förlängda sportsändningar etc. Nu har min förståelse ökat; inte för att jag plötsligt ogillar sport, utan för att jag själv blir konstant matad med något som jag är måttligt intresserad av. Jag syftar på Kronprinsessans bröllop, och även om jag förnuftsmässigt förstår att det rör sig om en historisk händelse så har jag ruskigt svårt att känna det engagemang som så många andra tycks uppleva. Nä, för min del var det betydligt mer spännande när vännen Patrik gifte sig med sin Erica för fyra år sedan 🙂 Fast mest spännande av allt var det förstås när jag gifte mig med Tommie den 5 februari 2005 Små hjärtan

/ Fru Sundström-Storck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *