Partypla(n)ner

Partytält

Partytältet SAMO 5 x 8 m - jag hoppas och tror att man kan ta bort väggarna?!

Eftersom jag ska vara ledig i morgon hade jag hoppats på att kunna åka till landet redan i kväll, men icke då 🙁 Tommies jobb tillåter ingen helledig torsdag; förhoppningsvis blir det dock avfärd redan under förmiddagen. Ju mer tid jag får “där uppe” desto bättre är det; att kunna förbereda midsommarfesten i hyfsat lugn och ro är en förutsättning för att min arma kropp ska palla med. Det är naturligtvis massor med mat och annat som ska ordnas, men tacksamt nog så har jag lejt bort några tunga uppdrag:

  • Tommie och granngossarna, dvs Dick & Christian, kommer att resa partytältet på 5 x 8 meter (bra att ha om det blir regn)
  • Granntöserna Camilla & Jejje ska fixa både midsommarstång och efterrätt

Själv hoppas jag mest hinna se mig i spegeln någon gång under fredagen, men faktum är att det sällan slår fel: när jag ordnar kalas brukar jag se värre ut än någonsin. Springer bara runt och fejar och donar = det blir aldrig tid att göra mig “vacker”… Dessbättre brukar det vara rätt enkelt att “rädda” situationen en smula – för mig (som är en byxmänniska!) räcker det med att jag slänger på mig en kjol (en lååång en) för att det ska bli festligt. Fast lite jobbigt är det att försöka leva upp till grannarnas skyhöga standard. Jag vet ex.vis att Camilla har köpt en jättefin klänning, som till och med kommer att vara snygg till gummistövlar 😉

/ Storkelina – partyprinsessan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *