Tisdagsmara

Utmattad

I morse inledde jag med ett planerat besökKarolinska Sjukhuset för att så småningom ta mig vidare till jobbet. Hann vara med någon timme på ett möte för att därefter bli bjuden på lunch, vilket var mycket uppskattat. Jobbade sedan ytterligare ett par timmar (försöker så smått och i lagom takt att utöka min arbetstid) innan det var dags för eftermiddagens boule-aktivitet = lag “Storken och Hönorna” mot resten. Jag och lagkamraterna Therése & Malin klarade oss, som enda damlag, över förväntan men lyckades ändå inte undvika sistaplatsen 🙁 Själv fick jag dock njuta lite av segerns sötma då jag hoppade in i stället för en viss Björn i matchen om tredjepriset; tillsammans med Stuart & Johan bärgades en solklar (hm…) seger 🙂

Efter en, med mina mått mätt, maratondag på jobbet mötte jag Tommie för en bit mat på Bishops Arms. Även vännen Calle dök upp och trots att jag var dödstrött så hade vi det riktigt trevligt. Mer än en dag som denna lär jag dock inte klara av på årsbasis, så mycket kan jag säga… En liten tröst är det ändå att jag bara har onsdagen kvar att jobba innan det är dags för ledighet i dagarna fyra – jag längtar!

/ Storkelina – den utmattade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *