Kampkväll

Gröna Lund

I går blev det mat på den utmärkta grillrestaurangen/sportsbaren Krejsy’s och 5-kamp plus (=7-kamp) på Gröna Lund. Det var kollegorna Malin & Therése som var initiativtagare, och utöver dem så deltog även Johan, Micke, Stuart & Stina. Och så lilla jag förstås! Superkul var det hursomhelst och detta trots att mina resultat i den s k 5-kampen mestadels var av det sämre slaget. I bland är det ruskigt jobbigt att vara en inbiten tävlingsmänniska, men ju äldre man blir desto lättare är det att inse att det inte går att vara bäst på allt; framför allt inte på så’nt man saknar rutin på. Jag tröstar mig dessutom med att jag inte kom allra sist, för det var det en annars stackars tävlingsentusiast som gjorde.

Så småningom kom jag iallafall hem och inte alldeles tomhänt heller: 1 mjukispanda och 3 små mjukisfiskar gjorde mig sällskap 🙂 Har nu vissa planer på att bygga ett “akvarium” till fiskarna att ställa på jobbet, och om Stinas enda lilla fiskrackare är riktigt snäll så kommer han också att få bo där. Det kommer att bli grymt 😉

/ Storkelina – den nöjeslystna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *