Positivt & negativt

Think positive

Det är trist när man blir trött på sin omgivning och det börjar blir riktigt jobbigt när omgivningen tröttnar på en själv; inget slår dock den fruktansvärda känslan att vara trött på sig själv… Det absolut värsta jag vet är när jag hör min egen stämma vara bitter/negativ/ondskefull, men ändå händer det med jämna mellanrum – usch 🙁 Själv ledsnar jag på mig själv redan efter sekunder, minuter, timmar eller dagar och det får mig att undra: hur står alla de människor, som lever hela sina liv med en konstant negativ attityd, ut med sig själva?! Dylika individer finns faktiskt och det övergår helt enkelt mitt förstånd hur man orkar vara sådan utan att någonsin göra något åt sin “miserabla” situation. Nä, man måste faktiskt lägga i bromsen rätt kvickt om man befinner sig i en negativ tankespiral; om inte för sin egen skull så för omgivningens.

/ Storkelina – i full färd med att ta nya friska tag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *