Helgresumé

El Toro

I fredags blev det utekväll med en damliga bestående av mig själv, kollegorna Anette, Annica, Eve & Ylwa samt före detta kollegan Birgitta. Vi möttes upp och intog en fantastisk middag på restaurang El Toro på Tulegatan i Sundbyberg för att sedermera glida vidare till Bishops Arms uteservering. En jättetrevlig kväll med både “babbelvatten” och “kvittermarmelad” 😉

Lördagen var tämligen lugn och stilla; varken jag eller Tommie orkade göra många knop i värmen. Efter mycket om och men masade vi oss iallafall i väg till McDonalds och det var väl vackert så. Under eftermiddagen slappade vi framför VM-matchen mellan Tyskland och Argentina och riktigt kände hur ögonen föll ihop i takt med att de tyska målen ramlade in…

I dag har vi varit och käkat lunch och shoppat lite i Solna Centrum, men mest har vi stört oss på att vi inte har kunnat tillbringa denna underbara helg på landet. Tommie har haft (och har fortfarande) jour, men hittills utan ett enda jobb = riktigt surt :(Om man nu ändå måste vara hemma i stan kunde det ju gärna ramla in lite pengar också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *