Kvalitetsmat

Tummen Upp

På Midsommarafton fick jag & Tommie en korg full med läckerheter från butiken Östervåla Kött och Närodlat. Det var våra underbara grannar i Annelund som stod för gåvan och jag säger bara: helt underbart 🙂 Korgen innehöll fläskfilé, oxfilé, rökt skinka, lökkorv, mögelost (Vit Flinga), kryddsmör och leverpastej – allt av högsta kvalitet och omsorgsfullt förpackat. Hm, jag förstår inte hur man ska kunna återgå till vacuumförpackat från Coop efter denna upplevelse?!

Granntösen Jejje har rätt – har man bara råd (alla har faktiskt inte det 🙁 ) så är det värt varenda krona att handla mat av riktigt hög kvalitet. Nämnd butik i Östervåla lär inte behöva vänta länge på mitt & Tommies första besök, så mycket kan jag lova.

/ Storkelina – matälskaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *