Bara sorgligt, men…

Swansea Love Story

… jag måste ändå titta. Jag tänker på serien Swansea Love Story, som i dag omnämns på www.aftonbladet.se Det rör sig om riktig tragik i form av en dokumentär om de unga heroinisterna Amy & Cornelius, och jag kommer förmodligen att bli väldigt illa berörd. Men som sagt, jag både vill och behöver se detta – om inte annat så för att påminna mig om varför jag är och alltid har varit en drogmotståndare av rang. Synd bara att de som verkligen borde se dylika program, dvs drogliberalerna, oftast väljer att avstå; vanligen med övertygelsen att a) det är bara de svaga som torskar dit på de tunga drogerna (?!) och b) att cannabis faktiskt är jättenyttigt (?!)…

Om du vill se dokumentärserien Swansea Love Story, klicka på följande länk: www.vbs.tv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *