Julitisdag

Camilla & klipparen

Camilla på väg till bolaget?!

I dag blev det lunch med Annica och Sveriges kanske godaste lasagne på Bistro Epok. Lite jobbigt faktiskt, för jag var riktigt nöjd med min egen lasagne tills jag provade denna. Jag blir helt klart tvungen att se till att Tommie aldrig äter nämnd rätt på nämnd restaurang; jag vill ju inte riskera att han upptäcker att frugan inte alltid är bäst 😉

Efter lunch blev det ytterligare lite jobb, så kallad arbetsträning, och därefter skjuts hem för en välförtjänt vilostund. Efter vilan bar det av till polisen, där jag hämtade nytt pass och nytt ID-kort. Har inte haft någon giltig identitetshandling på ett par veckor, och det är inte vidare fiffigt har jag hört. När jag ändå var inne på det “duktiga spåret”  så åkte jag & Tommie hem till brorsan och fick några recept utskrivna. Det är faktiskt inte så tokigt med en doktor i familjen emellanåt 🙂

På vägen hem från brorsan i Skälby ringde på-landet-grannen Camilla och frågade om hon fick låna vår åkgräsklippare. Det fick hon förstås, men efter ett par sms och bilden ovan blev jag något tveksam. Camilla hävdade att hon skulle ta klipparen till bolaget i Östervåla; kort därefter kom en bild och texten “Nu e jag snart framme. Ska ni ha nåt?”. Okej, tjejen är inte klok men hon är rätt härlig iallafall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *