Semestermix

Bottleneck John

Omslaget till den nyinköpta CD:n med Bottleneck John

Ja vad ska jag säga? Livet på landet är ju bara SÅ härligt. I torsdags kväll besökte jag & Tommie Östervåla Hembygdsgård för att lyssna på gästande artisten Bottleneck John, eller Johan Eliasson som denne vitt bereste jämtlänning egentligen heter. Vackert väder, gammaldags blues, läsk, kaffe & korv i supermysig miljö = en riktig toppenkväll. Uppträdandet avslutades dessutom med att scenen, förutom Bottleneck John, äntrades av några av Östervålas mycket kompetenta lokala förmågor – kul!

I går var jag ute på promenad med Jejje och nykomlingarna Villy & Bomull; därefter blev det lite gosigt hästpyssel (svampa häst, borsta häst, kratsa hovar på häst etc). Det är nästan så att jag känner mig som barn på nytt – den stora skillnaden är att när jag var liten så “lekte jag häst” utan häst… Kul är det hursomhelst och detta hästeri förgyller helt klart min semester 🙂

I dag sitter jag mest bara på en stol och pustar ut medan Teo ivrigt pockar på uppmärksamhet. Tommie har åkt till Uppsala för att handla någon viktig killgrej (nä, det är inte nagellack 😉 ) och det är nästan så att jag väntar med spänning på att han ska komma tillbaka. Det är landet det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *