Livlig lördag

I går hade jag & Tommie äran att träffa på-landet-grannen Jejjes familj för första gången = mycket trevligt. Vi fick bland annat se 4-åriga Angelina ta sitt livs första ridtur (rörande sött!) och lyckades dessutom (som vanligt…) med konststycket att snika åt oss lite mat & kaffe 😛

Efter aktiviteterna på granngården gick jag hem för en stunds vila, men innan det var dags för sängen fick Teo och Camillas lånehund Blenda leka av sig en stund hemma hos oss. Att hundarna trivdes framgår av bilderna nedan och det var alldeles underbart att se “min” pigga och fina 12-åring med en avsevärt yngre fjälla 🙂

Teo & Blenda

Jodå, Blenda luktar fortfarande Blenda

Teo & Blenda 2

Kom igen då bruden!

Teo & Blenda 3

Nu börjar det likna nå't...

Teo & Benda 4

... och nu vart det ännu bättre!

Teo & Blenda 5

Vi har stått här hela tiden, vi lovar...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *