Flugmord & långtur

Flugsmällare

Elektriska flugsmällaren Appliance AIV7HIT Racket, 49 kr på NetOnNet

För ett par veckor sedan köpte grannen Christian en elektrisk flugsmällare; den är vackert röd och fungerar alldeles utmärkt (jag provade genom att sätta ett finger på den…). Jag ska erkänna att jag till en början tyckte att flugsmällandet verkade en aning hysteriskt, men efter att ha delat sovrum med ett otal flugor de senaste nätterna är jag mycket tacksam över att Tommie i dag har inhandlat en “insektsdräpare” till hushållet. Och jodå, även vår smällare gör vad den ska 🙂

I går hade jag en riktigt skaplig “ryggdag” och vågade mig på en långpromenad med Camilla och hundarna Blenda & Rocky. Vår lilla tur, inklusive stopp för bullar och flädersaft, tog ca två timmar och vi hade det jättemysigt. Lilla Teo däremot bok- stavligen valde att stanna hemma; detta vis av erfarenhet efter ett värmeslag under en promenad en het julidag 🙁 När jag hade kopplat Teo, och därmed signalerat lååång promenad, så var han mycket tydlig med vad han ville: han spjärnade emot och vände hem efter endast ett par meter = för varmt…

/ Semester-Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *