Nattliga problem & så’nt

Fästing

Boven i nattens drama? Förhoppningsvis inte...

Natten till i dag var HEMSK – jag har aldrig tidigare haft en sådan fruktansvärd huvudvärk 🙁 Timmarna gick och gick, men det var stört omöjligt att sova; började faktiskt att fundera över om det var något allvarligt fel på mig. Då Tommie hade fått en körning till Göteborg var jag dessutom ensam hemma (förutom Teo då), så det var verkligen väääldigt synd om mig… Till på köpet så fick jag en fästing för ca en vecka sedan, och en hyfsat stor och illröd fläck på platsen för bettet gjorde mig extra fundersam. Nu har dock allas vår doktor Storck lugnat mig, för än så länge är fläcken för liten för att man ska behöva misstänka borrelia (fästingburen infektionssjukdom).

I kväll gör “min” lilla protegé Jody May sitt livs andra start på Sundbyholmstravet (Eskilstuna). I debuten tog den unga damen sig en liten startgalopp, men lyckades ändå komma i mål som sjunde häst och därmed knipa prispengar. Denna gång håller jag tummarna för trav hela vägen och riktigt nöjda ägare efter loppet 🙂

Jag har tidigare berättat om min underbara spikmatta, nämligen Shaktimattan. Under semestern fick jag även glädjen att prova på-landet-grannen Dicks “spikkudde (för nacken), och jag måste säga att den var helt underbar. Kombinationen spikmatta + spikkudde är oerhört välgörande = oslagbar. Man ska dock undvika att somna på nackkudden, för om man “vispar runt” med huvudet på den ett tag så får man skapliga repor i skallen…

Ett svar på ”Nattliga problem & så’nt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *