Så kan det gå

Ursprungsplanen för i går var en kräftskiva modell större, men då Tommie fick en körning till Norge ställde vi in. Gissa hur nöjda vi blev när även Norge-trippen avbokades 🙁 Det var minst sagt en smula sent att återinkalla gästerna, så det slutade i stället med ett kräftkalas i miniformat tillsammans med Christian & Jejje. Lyckat blev det hursomhelst, och Jejjes västerbottenpaj var den godaste jag någonsin har ätit 🙂 Några bilder från kvällen följer nedan!

I dag har jag ägnat mig åt hästpyssel och en skogspromenad tillsammans med Teo, grannhunden Rocky och alla fästingarna = mysfaktor 10 (utom det sistnämnda då). Därefter var det dags att åka hem till stan, vilket inte var fullt så mysigt. Det är rackar’ns synd att helgerna alltid tar slut just när de är som bäst…

Tommie & Crippa

Så här söta var Tommie & Christian i sina kräfthattar...

Jejje med strutar

... och så här söt var Jejje med sina två 😉

Tommies godbitar

Tommies bar...

Mjölkkanna

... och Christians!

Jejje & Crippa

Gårdagens värdpar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *