Färglös måndag

Ja Nej Smiley

Arbete, lunch med trevligt sällskap men läskig mat, hysteriskt sökande efter “rätt” klänning till ett bröllop (inte mitt eget då 😉 ) – ja, så har min dag/kväll hittills sett ut. Ingen direkt toppendag, och nu tycker Tommie till råga på allt att vi ska åka ut och övningsköra; hur ska detta sluta?!

Annars är allt frid och fröjd och livet leker som vanligt. Ett litet aber dock att jag i går fick min andra fästing inom loppet av en dryg vecka 🙁 Lyckades dessutom med konststycket att lämna huvudet kvar (fästingens alltså) när jag skulle plocka bort den, och det kliar nå’t rent grönjä*ligt = usch. Det är för övrigt lite märkligt att jag har klarat mig undan fästingbett i minst 25 år och sedan plötsligt får två på så kort tid, skumt…

Under kvällen har jag kollat upp Vänsterpartiets nya vallåt, nämligen Robbin Hoods vänner. Kan inte säga annat än att den höll ungefär samma töntiga klass som Moderaternas “Flyter”; den stora skillnaden var väl att man inte efterlyste flera moskéer (kunde bara inte låta bli att kommentera det…). Rent generellt tycker jag att den i Sverige relativt moderna (tror jag!?) företeelsen med vallåtar är tämligen löjlig – verkar mest som ännu ett försök att efterlikna det stora landet i väst.

/ Storkelina – den något kinkiga & ostrukturerade

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *