Lite bil och mycket fisk

Övningskör

Som jag tidigare har nämnt så har jag planer på att ta körkort, men någon övningskörning att tala om har vi (jag & min käre handledare Tommie) egentligen inte kommit i gång med förrän nu. Det hela är rätt intressant för jag, som är “bilrädd” sedan barnsben, har plötsligt fått en helt annan syn på bilen; börjar faktiskt till och med att tro att jag skulle kunna bli vän med den så småningom 🙂

Om någon tycker att min IQ har skenat i höjden (mer än vanligt alltså 😉 ) på sistone så kan jag avslöja att det var lätt ordnat: fisk- och skaldjurslunch i måndags, fick till lunch och middag i går samt fisk till lunch i dag. Jag vet inte riktigt hur det kommer sig att jag, som vanligtvis inte äter fisk särskilt ofta, fått denna längtan. Antar dock att kroppen har något “plötsligt” behov, så det är bara att haka på. Gott är det dessutom 😛

Nu ska jag vila ut efter kvällens ansträngningar och sedan försöka sova sött. Ha det gott!

/ Storkelina –  för dagen lite smartare

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

3 svar på ”Lite bil och mycket fisk

  1. Hmm jag äter varken eller, men måste jag välja får det nog bli QP. Men det tar emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.