Utan kräftor, med häst?

häst

I kväll var det dags för Sumpans årliga kräft- och surströmmingsskiva, och för första gången var även undertecknad på plats. I sällskap med kollegorna Anna & Annica tog jag mig igenom folkmassorna – dock utan att äta en enda kräfta eller den minsta bit surströmming… Hursomhelst ett trevligt evenemang och kul med alla stånd, valstugor etc 🙂 Synd bara att stackars Anna lyckades med konststycket att köpa en ring som inte ens höll kvällen ut 🙁 Samvaron avrundades slutligen på Bishops Arms där även Tommie anslöt = mycket trevligt.

Under eftermiddagen hörde galoppkollegan Stuart av sig och undrade om inte jag ville ha en “gammal” galoppör som ridhäst/för social samvaro. Förvisso fantiserar jag vilt om ett framtida heltidsboende på landet, men jag tyckte ändå att hästen kom lite “fel i tiden”. Tog ändå upp det hela med på-landet-grannen Camilla, som var ytterst snabb att se tänkbara lösningar. Så vem vet? Kanske Stuarts och hans Jennys konspirationsförsök ger resultat trots allt 😉

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *