Klänningen, prinsessan & prinsen

Crosskola

I dag har jag “fredag” (ledig i morgon) och det känns fantastiskt skönt 🙂 Som jag tidigare har nämnt så har jag känt mig en smula trött och utarbetad på sistone och en förlängd helg kan vara precis vad jag behöver. Förutom bröllopet i morgon har jag absolut ingenting inplanerat och det passar mig utmärkt.

Klänningsjakten inför morgondagens bröllop har upphört – den var ju liksom resultatlös… I stället har jag bestämt mig för att dressa upp mig i en “gammal” (använd en gång för tre år sedan) blåsa. Den är syrenlila och i precis rätt längd och hade jag varit lite smartare skulle jag förstås ha nöjt mig med den redan från början. Man lär så länge man lever…

Travaren Jody May visade sig vara sjuk vid gårdagens start och slutade oplacerad. I värmningen var hon enligt uppgift superfin, men när loppet väl kördes och hon fick ta i ordentligt så blev det bara host och snörvel = trist för lilla prinsessan.

Min lille prins, dvs Tommie, är smått mörbultad. Att vara 37 år och gå på crosskola är tydligen ingen lek 🙁 Jag tror hursomhelst att det är jättebra att Tommie lär sig grunderna såväl vad gäller praktik som teori. Och när det hela är klart så kanske han kommer att köra lite smartare och inse att han inte är odödlig. Man hoppas ju!

3 reaktion på “Klänningen, prinsessan & prinsen

  1. Sanne >> Rättelse: ni tror att ni är odödliga när ni sitter på hojen… Kram på dig oxå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *