Helgmix

dukning

Dukat på Lillstugan

I fredags gjorde jag & Tommie något som närmast får betraktas som kriminellt: gick på bröllop utan att ta med kamera… Har alltså inga bilder från Tomas & Johannas stora dag, men kan berätta att det var fantastiskt vackert. Kyrkan, bruden, brudgummen och de små brudnäbbarna Felicia & Ida – ja, allt var perfekt! Även middagen, som intogs på Värdshuset Lillstugan i Sollentuna, var mycket lyckad; maten var utmärkt och stämningen var avslappnad på ett härligt vis 🙂

Gårdagen ägnades inte åt mycket vettigt, men någon timmes övningskörning blidde det i alla fall. Inte för att jag märker det, men Tommie säger att jag gör stora framsteg varje gång, så jag väljer väl att tro på honom 😉 Kul är  det hursomhelst, och bara det är ju en smärre skräll.

I dag har vi varit och storhandlat ordentligt, och det var första gången sedan semestern. Känslan som infinner sig (åtminstone hos mig!) när man har fyllt på i kylen, frysen och skafferiet är nästan euforisk = jag gillar 😛 Köket borde aldrig mer få gapa så tomt som det har gjort på sistone, för hemlagat är faktiskt överlägset.

/ Storkelina – lilla matmor

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.