På landet på flera håll

Helgen har tillbringats på landet och det har som vanligt varit mycket välgörande. Den här gången blev programmet dock lite annorlunda är vanligt, för under lördagen så begav jag & granntösen Camilla oss upp till Gäddvik (utanför Bollnäs) för att besöka min chef och hennes hästar. Chefen i fråga heter Christina Olsson, och hennes uppfödningar i olika åldrar var helt fantastiska att skåda. Vad som imponerade allra mest på mig var dock varken hästarnas sagolika yttren eller deras stamtavlor – nä, det var faktiskt att de var så otroligt trevliga och sociala att ha att göra med. I ämnet uppförande fick samtliga, dvs såväl föl som unghingstar och gamla tanter, betyget med beröm mycket väl godkänt 🙂 Några bilder följer nedan, och fler kommer så snart paparazzi-Camilla har mailat över dem till mig.

Förutom hästaktiviteter i vackra Hälsingland så blev det bland annat crossåkning i Tierp (för Tommie), sedvanlig långpromenad med vovvarna Teo & Rocky, pilkastning, en film med Clintan och underbar massage  x 2 (tack ännu en gång, Camilla!). Och i dag blev granngården Annelund några “man” kort då Jejjes sommarhästar Villy & Bomull åkte hem till sitt. Det kommer helt klart att bli tomt och lite trist utan de “små” liven 🙁

Storkelina & hästarna

Storkelina med äldre dam, fölet Africa, 1-åringen Aberdeen och 2-åringen Aquarell

Adriano & Ajahr

2-åriga hingstarna Adriano e: Don Primero (i bakgrunden) och Ajahr e: Johnson

Hästpuss

Adriano gillar tjejer av alla de slag

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”På landet på flera håll

  1. Ja efter i lördags kliar det verkligen i hästnördens små fingrar. Det var verkligen ett rent nöje att få möjligheten att se på de små pojkarna och flickorna, här ska shoppas häst inom en snar framtid…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *