Toppenmåndag

Blomma till mig

I dag hade jag en riktigt trevlig dag på jobbet. Delvis berodde det på att jag verkligen kände mig utvilad efter helgen, men framför allt var det för att jag fick en blomma och ett väldigt rart kort av kollegan Therése. Varför? Bara för att jag är jag, och det var förstås mycket uppskattat. Och så blev jag  en smula rörd också…

Den vackra blomman jag fick (se bilden ovan) ska inte bara glädja mig utan får också bli en symbol för dagens JÄTTEGRATTIS till Jejje, som har fått nytt jobb. Framöver är det SLU, dvs Sveriges Lantbruksuniversitet, och deras grisar som gäller – grymt (fyndigt va?!) kul 🙂

Nu ska jag ladda (läs vila) inför kvällens spelning med Just DMosebacke. Hoppas och tror naturligtvis på en toppenkväll i sällskap med Tommie, kollegan Janne, bonus-brorsonen Matte med farsan Lelle och en polare samt Jonas, Calle & Mackan. Ha det!

/ Storkelina – lycklig i regnet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *