Bara vackert

 

Noter2

Som de flesta säkert har märkt så fastnar jag emellanåt för någon gammal låt. Med “fastnar” så menar jag att jag lyssnar på den – som besatt – om och om igen. Denna gång är det Eric Claptons gamla goding Tears in Heaven som gäller, fast inte med originalartisten. Nej, i stället har jag låtit mig förtrollas av den vid inspelningstillfället 15-årige Declan Galbraiths version; jag bara älskar den. Ett otroligt vackert framförande av en i sig gripande text/melodi. Provlyssna gärna genom att klicka på länken nedan och kom i håg: grabben hade inte kommit i målbrottet ännu…

http://www.youtube.com/watch?v=cCxRslW84nc

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *