Mosebacke, hockey & val

SSK

Gårdagskvällen på Mosebacke blev inte bara bra, utan lååångt bättre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Personligen har jag som sagt aldrig varit något Just D-fan, inte förrän nu vill säga. Ett underbart framträdande av två herrar utrustade med varsin gitarr, ett ton utstrålning och en massa humor = grymt 🙂 De “fina” bilderna jag tog med mobilkameran höll dock inte samma höga klass och duger inte till att publicera här 🙁

Efter en inspirerande arbetsdag (var förvisso en smula trött…) har jag nu låtit mig bjudas på Tommies Chili con Carne och den var rackar’ns god ska jag säga 😛 Tommie är riktigt duktig på att laga mat och borde göra det mycket oftare – jag skulle inte bli ett dugg ledsen. Annars pågår mest uppladdning inför veckans två stora händelser: på torsdag är det dags för elitseriepremiär med matchen SSK-Luleå i fokus och på söndag är det valdag. Några spännande dagar att se fram emot, och jag håller förstås tummarna för såväl SSK som de rödgröna. Bästa chansen? Helt klart SSK; de rödgröna lär däremot få det tungt, vilket i mitt tycke bara är att beklaga.

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.