Skäll, gnäll & grattis

TUMMENNER

Numera är det tämligen sällan som jag blir riktigt arg och dessutom visar det. Under dagens lunch med kollegorna Caisa & Gunilla var det dock dags igen, och det var inte kul… Nä, det var varken Caisa eller Gunilla som gav upphov till min ilska utan en av lunchrestaurangens chefer. Då den mångåriga stamkunden Gunilla vädrade några väl grundade synpunkter på rutinerna kring lunchserveringen fick hon ett mycket nonchalant och trist bemötande. Faktum är att den chef hon talade med vände på  klacken och gick innan samtalet var avslutat. Detta var fullkomligt bedrövligt och oproffsigt gjort av den restauranganställde och jag med flera har självfallet vidtagit åtgärder. Ingen ska trampa på vår lilla prinsessliga!

Under kvällen har SSK och Luleå avverkat årets premiärmatch i elitserien; Luleå vann med 3-1. Matchen höll hyfsat tempo, men var i total avsaknad av skönspel och var således ingen publikfriare. Inte särskilt inspirerande således = humöret åkte i botten 🙁 Med förnuftet så vet jag självfallet att det är lååångt kvar på säsongen och allt det där, men känslan var ändå att allt kommer att bli precis “som vanligt” (med SSK-mått mätt alltså och då är det inget vidare).

Tummen Upp

Vännen Jejje (nu uppgraderad från “på-landet-grannen”) tog nyligen sitt lastbilskort, men detta innebar inte att det bara var att ta anställning och börja köra för någon. Nix, först måste man skaffa sig YKB (yrkeskompetensbevis) och för att få det krävs utbildning och avklarat prov. Jejje, som fick nytt jobb i veckan och tycks vara inne i ett “stim”, var naturligtvis en av få i utbildningsgruppen som klarade provet och YKB:n är därmed bärgad. JÄTTEGRATTIS igen!

Natti natti allihopa!

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.