Fisk & drömmeri

Kartbild

Som jag tidigare har nämnt så beror min kraftigt stegrade IQ på att jag har börjat äta så mycket fisk. I dag blev det ex.vis laxpudding på eminenta Bistro Epok till lunch och hemlagad rödspätta i ugn till middag. Nu dröjer det förmodligen inte heller länge innan jag ser till att fiska min egen fisk (självhushållning ligger ju i tiden) eller åtminstone: ser till att Tommie gör det 😉 Vi har de facto riktigt fina fiskevatten i närheten av landstället och det är faktiskt synd och skam att vi inte har testat dem 🙁

För några år sedan läste jag Agneta Sjödins roman “En kvinnas resa”. I boken skildrades Agnetas 80 mil långa pilgrimsvandring i norra Spanien, och jag blev oerhört fascinerad när jag läste om hennes upplevelser. Tyvärr är jag själv i avsaknad av fysisk förmåga att klara av något dylikt, men drömma kan man ju… Drömmer gör jag även efter att ha hört min svägerska Jenny berätta om den gångna helgens vandring och försök att bestiga Kebnekaise – åh så mäktigt det lät när hon beskrev det. Jenny nådde inte hela vägen denna gång, men jag är alldeles övertygad om att hon kommer att göra ytterligare försök och då klara det med bravur. Hursomhelst så ser jag fram emot att få se bilder från äventyret, kanske redan till helgen?!

/ Storkelina – drömmaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *