Gott & Blandat

Fluga

Enligt en webenkät i Aftonbladets regi så har ca 9.000 (av totalt 113.000) personer ångrat hur de har lagt sina röster i riksdagsvalet. Bara en halv vecka efter valdagen har alltså 8% av svenska folket ändrat sig – något som i mitt tycke är rätt sorgligt och framförallt tyder på att många människor helt saknar ideologiska övertygelser. Själv är jag inte en av dem, och det är jag glad över.

I kväll är Tommie på “skolavslutning” och då är det förstås crosskolan i Barkarby jag syftar på. Det känns tryggt att ha en man som har lärt sig grunderna vad gäller säkerhet och annat, för annars är det nog lockande att bara tuta och köra och det vill lilla frugan inte vara med om. Tyvärr så tillhör jag den oroliga sorten och jag har fullt sjå ändå liksom; det finns ju en hel värld att bekymra sig över 😉

I oktober är det åter dags för konferens med jobbet, och glädjande nog så bär det denna gång av mot mina barndomstrakter. Konferensen kommer att förläggas till Skåvsjöholm, som är beläget endast knappa 2 kilometer (storkvägen då) från huset där jag bodde som liten. Det känns jättemysigt, för sedan jag var barn så har jag bara besökt trakterna vid två tillfällen (vilket förstås är på tok för lite). En annalkande nostalgitripp = ett ljus i höstmörkret.

Fick precis höra att på-landet-grannen Camilla i går råkade ut för en hemsk upp- levelse; en fluga flög in i hennes öra och fastnade (!) vilket gjorde att hon blev tvungen att ta en medicinspruta och skölja ut den. Det hela låter rätt osannolikt, så Tommies teori är i stället att det var en kackerlacka som hade byggt bo i örat (det låter ju mycket troligare!)…

/ Storkelina – nöjd och belåten

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

6 svar på ”Gott & Blandat

  1. Teorierna är många, det kan även ha varit en jalapeño eller en mycket liten människa…. Ingen vet säkert!

  2. Lök Nyponsson vill delge sin expertishjälp och skriver därav åter igen i denna blogg.
    Rätt svar: Eftersom C Lindahl är en mycket liten människa så faller det sig naturligt att det är en kackerlacka som byggt bo i örat. Allt annat är ren nonsens!

  3. Lök Nyponsson >> Grymt käre Lök, nu slipper vi vidare spekulationer i ärendet 😉 Tack!!

  4. Jag är nu helt säker på att det inte var en kackerlacka som byggt bo i C:s öra. Det var C som byggt bo i kackerlackans öra. Detta har jag snappat upp från en mycket tillförlitlig källa.

  5. Jag finner inga ord! Skulle det vara jag som inte är riktigt riktig? Om man tittar på Sir Tommies sjukt inteligenta hypotes så verkar jag helt normal i jämförelse. ( Förutom att jag är en mycket liten människa som tydligen bor i en kackerlacka.)
    Nu ska jag krypa jag ner i min moppetank!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.