Glädje, mat & mys

Allers

Under kvällen har jag sett SSK ta säsongens första trepoängare; bortamatch mot Brynäs var tydligen rätta modellen. Och glädjande nog: grabbarna gjorde en riktig hjälteinsats när de stod emot trycket med två mans underläge i två minuter under matchens slutskede. Skönt att äntligen få bli lika glad som jag har blivit besviken när det har gått tungt 🙂

I kväll har jag varit riktigt duktig och fixat en matlåda till morgondagens lunch – pastasallad med ost & skinka kommer att stå på menyn. Enkelt att göra, garanterat billigare och sannolikt även godare än att köpa färdigt = jag är SÅ nöjd med mig själv. Fast framför allt så får det mig att fundera över hur butikerna kan sälja någon enda färdig sallad; vi människor måste vara oerhört bekväma/lata små varelser…

Nu ska jag krypa till kojs och mysa en stund med en tidning för oss verkligt mogna kvinnor, dvs Allers. Tänker således ägna mig åt korsord och scanning av veckans recept innan det är dags för härlig sömn och ljuva drömmar om morgondagen. Ha det gott!

/ Storkelina – oftast nöjd & belåten

En reaktion på “Glädje, mat & mys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *