Djurisk man & het nakenhund

Kinesisk nakenhund

Kinesisk nakenhund hämtad från Wikipedia (hunden på bilden har ingen koppling till inlägget nedan).

Min dag började så illa att det snarast var en överraskning när jag väl var på väg till jobbet; värk i nacke och skuldror hade blivit till huvudvärk och det kändes närmast som om någon stod och dunkade med två stora stenar inne i skallen… Med ett par piller i kroppen bar det hursomhelst i väg, och den korta resan blev högintressant. Först fick jag se en medelålders man stå på ett lastbilsflak och mer eller mindre vrida nacken av sig när han skulle spana in en hyfsat ärtig dam. Okej, jag köper att människan är estet och att ögonen ofrivilligt dras till det som är vackert/attraktivt/sexigt men någon måtta får det väl ändå vara?! Är det något fel på att vara lite diskret när man spanar in något/någon? Nämnd karl såg närmast djurisk ut när han med lystna blickar slukade den förbipasserande kvinnan = osmakligt 🙁

Näste man till drabbning var en stackare som såg ut att tolka (görs på skidor eller i pulka, i detta fall skulle det då ha varit skidor) efter sin hund. Hunden for fram i en rasande fart med en till synes vek mansgestalt på släp i andra änden av kopplet – det såg riktigt illa ut. Till saken hör att det inte var frågan om någon Sankt Bernhardshund eller en maffig Rottweiler, utan en Kinesisk nakenhund på ca 25-30 cm över manken. Jisses!

/ Storkelina – upphör märkligt nog aldrig att förvånas över mina medmänniskor

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *