Mäktigt värre

Stolle på Kilimsnjaro

Text på skylten: "Congratulations! You are now at Uhuru Peak Tanzania 5895 m amsl. Africa's highest point. World's highest free-standing mountain".

Jag berättade nyligen om min svägerska Jenny, som gjorde ett allvarligt försök (ett trasigt knä satte stopp…) att bestiga Kebnekaise. Nu har en annan “gammal” bekanting, nämligen Stolle, gjort vad han har kunnat för att bräcka Jenny och han nöjde sig inte med den svenska höjdaren. Nix, här var det Afrikas högsta berg – Kilimanjaro – som gällde. Av bilden ovan att döma så tycks han ha lyckats, men alla vet ju å andra sidan hur lätt det är att fejka/montera bilder i dessa dagar 😉

Nä, allvarligt talat: jag avundas både Jenny & Stolle; dels för deras upplevelser i sig men också för att de har den fysiska förmågan att klara dylika strapatser = coolt!  För egen del är det naturligtvis ruskigt skönt att kunna skylla allt på min ohälsa, för det faktum att jag är tämligen bekväm av mig bortser jag mer än gärna i från 🙂

/ Storkelina – den svaga stackar’n

P.S. Är det förresten någon som ser att det verkligen är Stolle på bilden?! I annat fall kanske jag kan komma undan med att säga att det är jag som har varit där? Nähä, inte det… D.S.

2 reaktion på “Mäktigt värre

  1. Jodå, på morgonen simmade jag med vithajar, sen joggade jag upp på den där lilla kullen med raska ben, och avslutade dagen genom att brottas lite med lejon. En ganska vanlig dag i mitt liv egentligen…

  2. Stolle >> Mm, jag har ju faktiskt alltid misstänkt att du är en av de där riktigt coola killarna 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *