Hemstickat

Stickning

Heta sockor på gång

Nä, jag har inte börjat sticka (det går som bekant inte att lära gamla hundar sitta). Däremot har jag sedan länge en liten fetisch: jag är sjukt het på sköna tofflor & raggsockor, och det är ett STORT aber att de allra flesta köpesockor har extremt kort livslängd. Jag har således försökt att förmå än den ena och än den andra att sticka åt mig, men utan framgång 🙁 Det senaste försöket bestod i ett evigt tjat på kollegan och sticknings-fantasten Therése, men hon har tydligen haft liiite annat för sig än att övningssticka raggisar åt mig… Men okej, Tessan är förlåten – särskilt nu när på-landet-Camilla sitter och stickar (bildbevis ovan) åt mig. Jag har faktiskt inte ens tjatat 😉 Är det inte alldeles fantastiskt vilka vänner jag har?!

/ Storkelina – den bortskämda

P.S. Även andra frivilliga stickare är förstås välkomna att skicka raggisar till mig. D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *