Oktoberhelg

Trattkantareller

Är nyss hemkommen från en dunderhärlig helg på landet. Har bland annat låtit mig bjudas på tacos (tack Jejje & Christian!), haft celebert besök (tack Stolle!), plockat svamp (lyckades då med konststycket att gå vilse…) och hållit en minikurs i bokföring. Fick även svettas en del när jag såg Tommie testa bromsarna på crossen – borde man inte vara lite försiktig om man är osäker på bromsarnas funktionsduglighet?! Nä, tydligen inte 🙁

Under helgen har jag även förundrats över hur en människa kan vara så totalt oberäknelig som jag tycks vara. Har under ett antal månader planerat och fantiserat om en framtid som varit mitt “allt” (bortsett från Tommie & Teo förstås) – nu när det äntligen skulle bli dags att sätta planerna i verket har jag fått tok-kalla fötter = ångest. Usch vad jobbig jag kan vara!

/ Storkelina – den förvirrade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *