Ur minnesarkivet

Nu har jag rotat runt lite i hemmets icke så frekvent besökta vrår, och jisses vad grejer (framför allt bilder!) jag har hittat. Några foton som ännu väcker varma känslor inombords visas nedan:

Guerlain 001

Guerlain född 1975 † 1993.

På den gamla och gulnade bilden ovan visas fullblodsvalacken Guerlain. Hästen, som jag red under flera år och fullkomligen älskade, var en före detta galoppör e: Pan (DEN) och u: Princesska (FR). Åh, vad fin han var!

Ung Storkelina 001

Storkelina sommaren 1990 - ung, tunn & långhårig.

Återigen en äldre och illa medfaren bild, som i pappersformat är som ett knappt A4-ark. Mycket skojigt att ge detta till Tommie när han 1996 bad om ett foto av mig – jag misstänker fortfarande att han hade tänkt sig ett som var mer lämpat att stoppa i plånboken 😉

Gamle Sven, Åke & Lena 001

Sven A.W.Storck med små Storck-ättlingar.

Den välbevarade bilden ovan är gissningsvis från 1971 och visar min morfars far “Gamle Sven” med undertecknad sittande i knäet och brorsan Åke framför. Mys!!! 🙂

Mamma & Storkelina 001

Mor & dotter Storck 1990.

På bilden ovan är mamma och jag 45 respektive 20 år gamla – det var onekligen ett tag sedan… Hursomhelst så blir jag glad av fotot, för mamma ser nöjd ut och jag var nöjd (även om jag gjorde mitt bästa för att se allvarlig och intressant ut).

/ Storkelina – nostalgidrottningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *