Mitt i veckan

Vi Esplanaden

Vem kunde tro att jag skulle bli lite småkär i en bil? Inte jag, men nu har det hänt. Än så länge har jag bara sett den på bild, men jag & Tommie ska försöka åka och titta på den i morgon. Något alldeles eget att övningsköra i skulle vara utmärkt – ett körkort börjar kännas ganska angeläget då jobb (Tommie) och studier (jag) på landsorten närmar sig med stormsteg.

På vägen från jobbet tog jag en liten tur till Vi Esplanaden – i mitt tycke Sumpans överlägset bästa livsmedelsbutik. Deras fantastiska salladsbuffé kände jag till sedan tidigare, men att man även erbjuder två varma dagens lunch-alternativ var nytt för mig. Flundra i smarrig sås med kokt potatis till det överkomliga priset av 56 kr blidde det och det var supergott 😛

I kväll är det mys i framför TV:n som gäller; Grannfejden har just avverkats och om en timme är det dags för Hell’s Kitchen. Båda programserierna är kryddade med en massa ilskna individer och jag tror att det är utomordentligt nyttigt att titta på så’nt. I fall man någonsin tvivlar så blir man efter dylika program helt säker på att man har det ruskigt bra 🙂

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.