En är feg, en är tuff

Citroën Loeb

Sébastien Loeb i sin Citroën C4.

Ord som äventyrligt och fartfyllt har aldrig varit kompatibla med undertecknad. Nä, för min del är det lugnt, tryggt & stilla som är ledorden. Faktum är att jag snarast är fart/åkrädd…

Som kontrast till min egen feghet har vi min syster Kerstin, som efter många års uppehåll nu har förnyat sin licens och åter börjat som kartläsare i rally (hemska tanke!). Förr om åren var hon sidekick till sambon och rallyföraren Mats Bengtsson, medan det nu är grannen och svågern Östen Andersson som får assistans. Huruvida Östen även fortsättningsvis får ha Kerstin för “sig själv” är dock oklart, för även Mats hotar med att göra comeback = spänningen stiger 🙂 Under alla omständigheter så är jag full av beundran för min tuffa syrra; själv nöjer jag mig med att fraktas runt – helst i maklig takt – i vår kopia (bara skalet då…) av rallyproffset Loebs Citroën C4.

/ Storkelina – inte så cool

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”En är feg, en är tuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.