Torsdagsnöjd

Lycklig

Jag följde pilen OCH det funkade!

Det blidde ingen bil för mig i dag (experten Jojje avrådde innan jag ens hann titta på den…) och SSK har just torskat kvällens hemmamatch mot HV71, men jag är lycklig i alla fall. Varför? Jo, när man har världens bästa Tommie och universums finaste Teo kan man helt enkelt inte vara annat – somliga har det bra 🙂

Annars är det som så ofta en helg på ingång och veckoslutet kommer denna gång att tillbringas hemma i stan. För Tommies del blir det mest jobb medan jag för min del är bortbjuden på middag i morgon kväll. För övrigt tänker jag koppla av i massor och det ska bli SÅ skönt. Lite trist bara att jag har glömt den bok jag håller på och läser på landet 🙁

Nu ska jag gå och sussa sött och ladda inför morgondagen, som inledningsvis kommer att bestå i några timmars utbildning/kurs. På något sätt inbillar jag mig att det är klyftigt att vara utvilad och alert, det vill säga att åtminstone se vaken ut 😉 Natti natti!

/ Storkelina – en alldeles vanlig dag

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

3 svar på ”Torsdagsnöjd

  1. Å’ i kväll är det dags för “tumhållning” igen! “Prinsessan” (Jody May) startar på Örebro! Lopp 6, start ca 20.15
    Kram/G

  2. Gunilla >> Hur har jag kunnat missa det?! Tummar ska kramas i vanlig ordning och jag hoppas att Jody May får visa vad hon går för denna gång 🙂 Kram!

  3. Gunilla >> Och så blidde det strykning 🙁 Fast det är förstås bättre att vila om man inte är riktigt frisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.