Mat & lite nytta

Pressklubben

Interiörbild från Pressklubben.

Min svåger Mats konstaterade nyligen att jag inte verkar göra annat än att äta ute – påståendet är naturligtvis inte riktigt sant. Däremot berättar jag oftare om den goda mat som har intagits på lokal; korvstroganoffen, pytt i pannan och allt annat jag stoppar i mig på hemmaplan får liksom stå tillbaka. Jag fortsätter förstås i gammal god stil och basunerar härmed ut att jag i går åt en fantastisk middag på Pressklubben. Hjortytterfilé, syltade kantareller, potatispuré & enbärskryddad sky stod på undertecknads meny och det var verkligen sagolikt gott 😛

Efter en härligt lång sovmorgon har jag i dag ägnat mig åt nyttoprylar såsom att röja ur en klädkammare och övningsköra. Det sistnämnda gick skapligt och ivrigt påhejad av Tommie, som sade åt mig att trycka gasen i botten, kom jag upp i det personliga hastighetsrekordet 80 km/timmen. Förmodligen var det bra att det inte var några andra bilar i närheten, för jag är inte helt säker på att jag inte blundade…

Nu ska jag ge mig ut på en härlig höstpromenad med lille Teo – på återhörande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *