Helgmix

Bishops Arms2

Interiörbild från Bishops Arms i Sumpan

Efter en hård arbetsdag (mest en massa möten…) så bar det i går kväll av till Bishops Arms. Inledningsvis bestod sällskapet av undertecknad samt kollegorna Annica & Eve, men efterhand utökades ligan med “överraskningarna” Bernt & Christina. En riktigt trevlig afton hade vi hursomhelst – och Mats – åt gjorde vi också 😉

I dag blir det till att börja med lugnt och stilla, men till kvällen ska jag & Tommie ut och äta en bit mat. Det känns nästan lite lyxigt, för det har inte varit alltför ofta vi som har tillbringat en helg hemma i stan och kunnat planera gemensamma aktiviteter – Tommies jourer har liksom varit i vägen. Nu är jourernas tid dock förbi och det känns alldeles, alldeles underbart 🙂

Nä, nu ska det relaxas en smula med inspelade avsnitt av Hell’s Kitchen och Robinson; därefter blir det nervpirr (eller ren överkörning) då SSK möter Färjestad på bortais. Ha det gott och simma lugnt!

/ Storkelina – bara lördagsnöjd

7 reaktion på “Helgmix

  1. Anonym lök >> Nix, slutar man med jourerna så är man i mina ögon en sann HJÄLTE 🙂

  2. Anonym lök >> Oj oj oj, lite självkännedom skulle inte vara skadligt för somliga… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *