Mixat

Lermask

För att bli snygg i lera...

Har precis klarat av min tredje övningskörning med nya vännen Mr Volvo (med nytonade bakrutor) och det gick riktigt bra. Tommie blev inte ens rädd och jag blundade inte en enda gång; det var till och med så att det nästan var kul 😉

I morgon bär det av till Skåvsjöholm för konferens med jobbet och jag hoppas förstås att det utöver hårt arbete bjuds på en massa god mat och trevligt umgänge. Om inte annat så får jag väl träna på att sova ensam i en enkelsäng, för det har jag faktiskt inte gjort mer än två gånger (i samband med konferenser/utbildningsdagar) de senaste 15 åren.

Till helgen blir det till att åka till landet igen – denna gång med vetskapen att a) mina nystickade raggisar ligger och väntar på mig och b)Tommies förbenade helgjourer är historia. Det känns så obeskrivligt skönt att man nästan (men bara nästan!) borde ställa till med stor fest för att fira. Nu blir det dock inget firande av nämnd dimension, men mysigt och härligt ska vi ha det i alla fall 🙂

Nu ska jag studsa in i badrummet och plocka av mig min ansiktsmask av lera = i bästa fall vågar både Tommie & Teo krypa fram från sina gömställen. Faktum är att jag ser så jäklig ut att även jag förmodligen skulle bli livrädd om jag mötte mig själv en mörk kväll…

Ha det gottgott!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.