Hänt i veckan

Trattisar

Dagens svampskörd

Under torsdagen och fredagen var jag på konferens med jobbet, vilket innebar två riktigt givande dagar såväl arbetsmässigt som socialt. Den trivsamma anläggningen Skåvsjöholm erbjöd dessutom både vackra omgivningar och god mat = mycket lyckat!

I fredags kväll blev det mys i soffan  med Tommie & Teo. Innan tröttheten blev alltför påtaglig hann vi avverka en skum film med titeln Very Bad Things – därefter blev det sänggång i ovanligt skaplig tid. Det sistnämnda var mer än välbehövligt för undertecknad; jag vet inte varför, men konferenser får ofta den effekten…

Under lördagen jobbade jag en del medan Tommie var med “grannpojkarna” och körde cross i Tierp. Efter hårt (eller nå’t) arbete blev det en smarrig middag hos Jejje & Christian; detta då vi naturligtvis var tvungna att fira att både Jejje & Tommie börjar sina nya jobb i morgon. En jättehärlig kväll med en läckert Halloween-utspökad värdinna (jag blev faktiskt rädd…) 😉

I dag var jag, lille Teo & stora Camilla ute i svampskogen och plockade på oss en ansenlig mängd trattkantareller. Jag måste säga att det är rent fantastiskt hur skönt det är att vara ute i naturen en solig höstdag – mera så’nt! Om jag bara lyckades med konststycket att hitta självrensande svamp också så skulle jag förmodligen mer eller mindre bosätta mig till skogs 🙂

/ Storkelina – dagens skogsmulle

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.