Trendigt på landet

Vägmärke

När på-landet-Camilla är ute och åker bil i trakterna runt Östervåla kan det gå hett till. Tidigare i dag tog hon sig en tur vid sidan av vägbanan, det vill säga ner i diket. Hm, någon kanske borde upplysa unga fröken om att det kan vara halt på vintern?! Det är ingen idé att jag gör det, för då får jag bara höra att jag är gammal och mossig 😉

När jag ändå håller på så tänker jag inte stoppa vid att hänga ut ovannämnda Camilla –  avåkningar/dikeskörningar verkar nämligen vara något av en trend bland grannarna “där uppe”. Förra vintern lyckades allas vår Jejje fastna med traktorn (“bara” halvvägs ner i diket) när hon var ute och plogade och vår käre Christian roade sig med att parkera samma traktor i diket utanför vår tomt. Jag säger bara: dagens ungdom! Suck…

/ Storkelina – upphör aldrig att förvånas

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

10 svar på ”Trendigt på landet

 1. Sanne >> Danne vann ju, men sedan vet jag inte. För min del kanske det inte borde bli något körkort – då finns ju risken att jag hakar på grannarnas trend 😉 Själv då?

 2. Snacka du!

  Nu blir jag ju illa tvungen att replikera Haha!

  Vänta tills du själv får körkort. Jag har nog hört om dina bravader i fyrhjuliga fordon och jag har dessutom varit ögonvittne till din co-driver insats på gräsklipparen:

  Tommie – Släpp gasen!
  Helena – Va?
  Tommie – Släpp gasen!!
  Helena – Va??

  Här ute verkar man behöva snökedjor på alla fyra däcken. Jag kan dock stoltsera att Queen-caben drog upp Camillas Lilla gröna utan större svårigheter!

  Kram
  Den omtalade grannen

 3. Jejje >> Och där fick jag 😉 Fast hur menade du med åkgräsklipparen – var det Tommie som körde och jag som gasade? Nää, det kan jag väl aldrig tro. Kram så länge!

 4. Sanne >> Vi är redan körda 🙁 Åke tog sitt kort i dag = ingen av oss kan bli bättre än 3:a… Fast det var ju kul för Dr Storck 🙂 Kram Kram

 5. Nu ska jag upplysa tant om att jag kör i lagom hastighet och att jag vet om att det är halt på vintern.
  Dock gjorde jag ett val när jag mötte en traktor som var lika bred som vägen.
  A: Kör in i traktor
  B: Kör ner i diket.
  Jag valde diket!

 6. C Lindahl >> Okej, du har rätt (igen! 😉 ) – det var ett riktigt smart val. Kram!

 7. Jag har sagt det förut men säger det igen.
  Lite smartare, lite snyggare, lite mer från Dalarna =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.