Mera rosor

Gula rosor

Under förra veckan när jag var sjuk så skulle jag ha flyttat (alltså bytt rum och avdelning) på jobbet; detta med anledning av en omfattande renovering. Eftersom jag inte var på plats så kunde jag omöjligen packa och flytta alla mina grejer själv och detta var verkligen något som bekymrade mig. Det hela blev dock inget problem (för mig…) eftersom mina underbara kollegor grejade allt 🙂 Ett varmt tack och de vackraste rosor således till Janne, som packade ihop och flyttade, och till Gunilla som gjorde fint och placerade ut blommor i fönstren etc. Vilken omtanke!

På landet har jag min “privata” massör vid namn Camilla, men nu har jag lyckats få en på jobbet också. I går hade jag förfärligt ont i nacke och skuldror och vips så kom kollegan Eve in och tog tag i problemet. Tack vare Eve, som också ska ha stort tack och väldoftande rosor, så slapp jag utstå den huvuvärk som var i annalkande = underbart.

Till sist några rosor och jättetack till kollegan Annica, som titt som tätt kör mig till eller från jobbet. Detta är oerhört värdefullt för en halt och lytt – jag får väl betala igen med ett par pavor vitt vid tillfälle 😉

Ännu en gång: tack alla!

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.