Tävlingsresultat

Körkort

Sedan något år har det pågått en liten tävling mellan undertecknad, Dr Storck (brorsan), bonusbrorsonen Danne och kusinbarnet Sanne; det har handlat om vem i vår förtappade släkt som skulle bli först med körkortet. Att Danne vann är klart sedan länge och det var dessutom ganska väntat. Slaget om andraplatsen var i så fall mera nervpirrande, men även där är det nu klart: Jättegrattis till brorsan Åke således – kortet bärgades i dag 🙂 Vid 42½ års ålder var det liksom dags…

/ Storkelina – den imponerade syrran

P.S. Kampen mellan mig & Sanne lever vidare och alla (?) väntar förstås med stor spänning på resultatet 😉 D.S.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”Tävlingsresultat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *