Helgmix igen

Har just kommit hem från landet och njuter av att ha haft en riktigt skön helg. Fredagskvällen var lugn med en gnutta mys i soffan, men framförallt tidig sänggång = både skönt och välbehövligt.  Dessutom var det underbart att vakna upp pigg och utvilad på lördagen; till och med Tommie, som vanligtvis är uppe tidigt även på helgerna, lyckades få en rejäl sovmorgon vilket var honom väl unt.

Under lördagseftermiddagen dök Jenny & Stuart upp med sina Engelska springer spaniel-killar Otter & Finn. Det blev en ofantlig massa pladder, en och annan öl, en trerätters middag, pilkastning, diverse sjuka vadslagningar och en massa hundbus. Summan av kardemumman: en mycket trevlig dag/kväll som slutade med att grannarna Dick & Camilla tittade förbi och drog med värdparet på “efterfest” på gården Annelund 🙂 Sänggång? Inte så tidigt eller väääldigt tidigt beroende på hur man väljer att se på saken…

I morse blev det frukost med våra gäster, som strax därefter rullade (nej, inte på grund av för mycket mat 😉 ) hem mot stan. Jag & Tommie hade en riktig slappardag bortsett från att a) jag diskade och b) Tommie slängde på vinterdäcken på vår Citroën samt hämtade pizzor i Östervåla. Utöver de sistnämnda aktiviteterna? Inget vettigt alls!

Några bilder (av skiftande kvalitet, det är inte DU som ser dubbelt) från helgens bravader följer nedan:

Jenny & Otter

Otter är nyfiken på Jennys Guinness...

Jenny & Otter II

... men han kommer inte åt den.

Jenny & Stuart

Jenny & Stuart rätt och slätt.

Jennuy & hundarna

Jenny uppvaktas av Teo, Finn & Otter.

Stuart i snön

Någon har torskat en vadslagning...

Stuart i kallingar

Veckans badpojke Stuart flankeras av Finn.

Tommie på klipparen

Tommie kör midnattsrally med Svarta Pärlan.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.