Bara måndag

Glasglob

En så kallad flänsglob från www.elektroglas.se

I dag hade jag en småjobbig dag på jobbet; detta då jag inte kände mig riktigt pigg och kry. Efter lunch med kollegorna Gunilla & Annica H (skjuts hem också, tack snälla Annica!) förstod jag varför. Så fort jag hade klivit innanför dörren blev jag nämligen riktigt dålig och utan att ta några detaljer så kände jag mig ganska urlakad när det hela var över 🙁

För cirka två år sedan stormade det friskt ute på landet vilket resulterade i att glaskupan till vår ena “lyktstolpe” blåste av och gick sönder. Allt sedan dess har stolpen haft en blå hink på toppen (inte särskilt snyggt) för att skydda det elektriska, men något nytt glas lyckades vi inte hitta. Inte förrän alldeles nyligen vill säga! För någon vecka sedan hittade Tommie en nätbutik där man kan köpa separata glasglober i alla möjliga och omöjliga storlekar och globen levereras i dag = underbart skönt 🙂 Tänk att det skulle vara så svårt att hitta rätt, men gör man misstaget att söka efter glaskupa i stället för glasglob så får man tydligen skylla sig själv…

I kväll ska jag & Tommie ha en riktig mysafton med två inspelade avsnitt av Hell’s Kitchen. Det är bäst att passa på, för det börjar dra ihop sig när det gäller att packa inför flytten till landet och då lär det inte bli mycket till ro i hemmets annars så lugna vrå. Men som sagt, precis just i detta nu så tänker jag/vi bara koppla av och ha det bra – ha det gott så länge!

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

3 svar på ”Bara måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.